luni, 22 octombrie 2007

Seful celor de la F1 in anul 2007

Noul Campion la Formula 1 este Kimi Raikkonnen de la Scuderia Ferarri.Anul acesta a castigat cele mai multe curse, a mai avut si rateuri, dar a stat aproape de contracandidatii sai, Lewis Hamilton si Fernando Alonso, ambii de la F1 McLarren Mercedes.



In ultima cursa, in Brazilia, acasa la Ayrton Sena, Felippe Massa,tot de la Ferarri , a fost indrumat de catre Sena spre o cursa minunata.Faptele au facut ca Felippe sa nu castige, deoarece Alonso era pe 3 si Kimi pe 2, iar aceasta clasare nu il avantaja pe Kimi.Hamilton a fost inspirat si a iesit undeva pe locul 10, iar tactica celor de la Ferarri a mers struna ca intotdeauna.



Asadar anul 2007 apartine celor de la Scuderia Ferrari, prin titlul obtinut de catre Kimi si cel la constructori printr-un spionaj facut de adversarii lor de la Mercedes.Acest an a fost plin de surprize,placute sau nu , dar la anul o sa fie si mai si.





Bravo Kimi Raikkonnen si Felippe Massa, Felicitari Scuderiei Ferrari

ROMING - the movie

Filmul ROMING Acest film in care Jean Constantin si Corina Moise joaca exceptional.Corina, o actrita in ultimul an la UNATC, o mare actrita de pe vremea liceului, cand castiga premii la aproape orice festival, a ajuns sus. Ii uram multa BAFTA si la cat mai multe succese.

Bafta Corina, si va urez vizionare placuta