sâmbătă, 10 noiembrie 2007

O definitie

Cineva a spus candva...." O fata desteapta stie sa scoata ce e mai bun dintr-un baiat...", si da are dreptate.
Fara sa vrem, cu o tinere de inima tot recunoastem ca femeile sunt un benificiu adus barbatului si ca fara ele nu am fi nimic.Cei ce ma cunoasteti stiti ca imi place sa fiu un pic misogin, nu pentru ca nu imi plac femeile, ci pentru simplul fapt ca merita sa fie tinute intr-un loc, sa stie ca se aproprie de limita.
Omul, acest animal trebuie dresat, femeie sau barbat, si nu este usor.Aceste mici " bobarnace " pe care le dau femeilor in general se datoreaza faptului ca au fost dresate prost si considera ca totul este al lor, ca isi permit tot.Dar nu e asa.

O sa imi atrag multe injuraturi de la femei, cu articolul asta, dar asta este.

vineri, 9 noiembrie 2007

Visele

Sunt acele momente cand totul este bine, esti fericit, totul se intampla cum vrei tu.Sunt acele clipe de fericire, de implinire.
Ele ne dau puterea sa pasim mai departe cand visele ne sunt furate,continuam sa visam.Dar cum sa visez, cand tu esti visul meu si tot tu mi-ai luat visul ? L-ai luat si l-ai aruncat la gunoi si eu acum stau si nu am ce sa mai visez.
Serile te visam pe tine, inconjurata de fulgi de nea ce cobor din cer si se aseaza in parul tau, cautand alinarea.Momentele cand ne plimbam prin ploaie si ne sarutam, iar picaturile zambeau pentru ca ne vedeau fericiti.
Acum nu mai visul cu tine.Ce voi face de acum incolo ?
Mai ti minte acele zile cand ne plimbam printru-n parc in plina toamna, cu frunzele aramii coborand incet din cer pentru a primi iarna im plina glorie,cand stateam si ne sarutam desi frigul era de mult patruns in oasele noastre si ne ghida spre caldura?Dar noi vroiam sa stam cu natura, sa fim o mica parte din natura, sa vedem frunzele atingandu-ne si picaturile reci de ploaie cantand o simfonie perfecta cu copacii ce deveneau golasi.
Sau atunci cand stateam sub streasina, si ploua atat de tare ca nu ne puteam misca deloc ? Cand vedeam cum curge din burlan un cerc complet de apa rece si nestavilita, ce vroia sa ia tot din calea ei.Stateam acolo, si priveam ochii celuilalt printre picaturi de apa ce ne legau.Ne plimbam prin baltile formate in onduleurile pamantului de parca am fi fost frati cu apa,ne mangaiam uzi fiind din cap pana in picioare si inapoi.
Oricum visele au in final lacrimi, lacrimi de dor, de iubire, de afectiue, dar aceste lucruri le simte doar ce lacrimeaza, nu si ceilalti.Lacrima e o parte din noi ce evadeaza, vrea sa ne scape de suferinta si amaraciune.E ceva unic, ceva infim dar totusi ceva foarte intens.Dureaza putin pana dispare, dar obrazul stie ca suferi si amintirea fiecarei lacrimi scurse cu adevarat ramane, nu dispare si devine din ce in ce mai apasatoare.
Alergam in ploaie pana la glezna sa ne vedem si cand ne-am vazut, ne-am uscat si ne-am sarutat.Ce e mai frumos decat o ploaie, o tigara, si o fata la care tii ? Nimic. Totul s-a intamplat rapid, dar fara resentimente,a trecut ceva timp si ultimul sarut tot pe ploaie mi l-ai dat, doar ca era o ploaie marunta, cu o vreme cainoasa, plumburie si abatuta.Ultima ploaie nu era a noastra,nu era o ploaie vesela, optima de a iubi, de a privi un sarut cu picaturi, o fata asaltata de placerile picaturilor de a domoli scanteia intre noi doi.
Noi doi doar pe ploaie ne vom vedea, atunci cand vom zambi picaturilor , vom stii ca ne gandim unul la altul, cand va fii apa rece si umilitoare, atunci ne vom saruta iar.
Si bine ai sa zici......este inca un vis de-al meu


Dar nu e.....Asa s-a intamplat.

Timpul

Ceasul e doar un instrument agonizant.Te face sa crezi ca timpul este ce ne indica el, dar nu este asa.Timpul este o trecere efemera, vesnica uneori chinuitoare pentru om.
Timpul este asa cum ni-l dorim fiecare.Uneori mai repede, alteori trece foarte lent.Dar este sigur ca timpul nu poate fi "vindecat", nici macar incetinit.
Un om considerat geniu Einstein spunea candva pe TIMPUL lui : " Daca am sti ce este timpul, ne-am spanzura cu toti ". Si are dreptate, mai bine nu il iau in considerare, si fac ceva constructiv cu timpul, pana ce eu voi fi depasit de timp

miercuri, 7 noiembrie 2007

just be

L is for LOVE, baby
O is for ONLY you that I do
V is for loving VIRTUALLY everything that you are
E is for loving almost EVERYTHING that you do
R is for RAPE me
M is for MURDER me
A is for ANSWERING all of my prayers
N is for KNOWING your loverman's going tobe the answer to all of yours

Astazi e ziua judecatii

Astazi Steaua Bucuresti se v-a duela cu FC Sevillia, le uram bafta, dar nu ii va ajuta cu nimic.Suntem prea mici pentru a face ceva in Europa.
Conducatori ciobani, batausi, spartani, jucatori deveniti peste noapte.Toti au sufixul "nho" crezandu-se Ronaldinho.Joaca pentru bani, nu pun suflet.
Aceasta este reteta unui fotbal suspect, condus de niste oameni ce vor sa faca bani din fotbal.

luni, 5 noiembrie 2007

Operatii la chirurgie generala

In 2,3 sau poate chiar 4 saptamani, va voi relata cum au fost operatiile de la Chirurgie Generala.
Asa ca continuati si urmariti-mi blogul.Sper sa va aduc si poze

duminică, 4 noiembrie 2007

Vara se incheie aici, urmeaza IARNA

-Ce zambet are ....mai mai sa iti dea amenda-trenul la intoarcere te trimite in vis
-cei 3 purcelusi tiganushi

Asta a fost marea noastra aventura, de anul asta

O zi cu soare

- Hy, i`m Al Bundy :)) - salvamar mi s-au inecat corabiile

-dati tot ce e mai bun din voi
- la munca, verificam sina, si daca vine trenul

zile nastrusnice in mini-vacanta

-o privire stranie imi este adresata - jucand un mic volei, castigand, si consumandu-ne premiul prigat
Multumim organizatoarelor !!!!
-intoarcerea acasa e dificila
-cu soarele in cap cersind gogosi
- jihad rumania
Zile frumoase

fost-am la MARE....si-o trecut vremea

-in tren -admirand plaja
-asteptand banana
-plecare cu scartz
-racorindu-ne la bere