luni, 24 martie 2008

Ma infiori








Just words ?

Vreau sa te visez cum ma visez si sa ne intalnim in visele noastre comune visate in aceleasi vise care ne viseaza cand vom fii visati de lumea ce ne viseaza zilnic si isi doresc sa nu mai fie visati de noi care visam doar ce ne place si tot ce facem este sa visam , visele fiind singuele noastre sperante sa iesim din acest univers visator ;

Ma las picurat de al tau plans cald si nedemn de al meu crestet ce sta si primeste acele picaturi unice ce ma pot vindeca de dorul tau...De fapt sa ma vindece de al meu dor de moarte,o moarte asteptata pentru ca ea ma poate scapa din acest lagar al omenirii vestede ce nu mai poate simti adevarata iubire ce sta si ne vegheaza trupurile inerte in spatiul cosmic invaluit de iubire. O iubire meschina ce ma doare dar totul se rezuma la un vesnic etcetera ;

Marea involburata sta si spala plaja sufletului meu de fiecare scoica lasata de tine ce nu are o perla ; perlele reprezinta iubirea ta pentru mine si lacrimile scurse din nevoia iubirii mele. Acum stau si ma gandesc de ce a trebuit sa am aripi si sa pot zbura pana la inima ta in loc sa stau cuminte si sa imi gasesc o inima apropriata mie si credincioasa.

Luna sta si imi vegheaza privirea mea care te priveste insistent de cand ne-am intalnit, ce trebuie sa fac sa te pot atinge,,,sa te pot saruta ,,,sa te pot visa stiind ca ma vei visa si tu in acelasi timp sa stam impreuna pe timp de ploaie sa ne lasam purtati de val in largul marii inimii noastre care va sta unita atata timp cat voi avea voie sa iti privesc in ochii.

Vreau sa ii privesc pentru ca altfel ma voi uita in ai mei si voi stii ca nu voi privi in urma atunci cand va ploua. Vreau sa te privesc si sa privim inainte mereu, sa nu am sentimente ci doar sa IUBESC.

Atat imi doresc zilnic fac aceasi pasi sa pot merge spre inima ta dar tu imi blochezi drumul prin simpla ta sfidare.Fiecare pas ma doare pentru ca il fac contra vointei umane, il fac impotriva regulilor pe care trebuie sa le respect.Mi-a fost sortita o soarta pe care eu vreau sa o schimb, sa ajung sa fiu cu tine chiar daca voi mania anumiti oameni. Facem parte din randul oamenilor ce stau singuri si se uita cum noi 2 suntem impreuna , ne urasc pentru acesata schimbare a destinului, vor sa mi te ia de langa mine, sa raman iarasi singur, daca vor reusi sa ne desparta voi ajunge o simpla necunoscuta a universului. Iar el ma va adopta si ma forta sa uit de tine doar ca sa ajung sa exist precum praful cosmic.

Orice s-ar intampla ne vom intalni altcandva sub alte forme si ne vom da seama ca suntem sortiti unul celuilalt si ca ne vom iubi exact asa cum stim fara sa fim intrerupti si sa ne dedicam vietii noastre in totalitate.