duminică, 14 noiembrie 2010

Titlul mondial în Formula 1 se decide azi ! ! !

Alonso are mari şanse să devină campion mondial, după ce Webber a mers prost în calificări. Vettel va fi în pole-position

Ultima cursă. Cine va fi noul campion mondial? Cele mai mari şanse le are Fernando Alonso. Pilotul lui Ferrari va pleca din linia a doua a grilei, mai exact poziţia a doua. Perfect pentru spaniol pentru că Mark Webber (Red Bull), principalul său urmăritor va ocupa doar locul 5 la grilă după un parcurs îngrozitor.

În pole-position se va găsi din nou Sebastian Vettel. Calificările sînt o afacere Red Bull de multişor, echipa austriacă ajungînd la cota a 15-a în acest moment, aşa că nu miră pe nimeni poziţia lui Vettel. Germanul se află la 15 puncte în spatele lui Alonso, iar astăzi orice se poate întîmpla. Îl va seconda Lewis Hamilton (McLaren), britanicul avînd şanse infime de a cîştiga titlul! De altfel, Hamilton era să rateze ultima sesiune a calificărilor. El a fost la un pas să se acroşeze cu Felipe Massa (Ferrari), brazilianul tăindu-i calea britanicului. Acesta a evitat accidentul în ultimul moment, preferînd să intre cu maşina într-un pilon de plastic.

Niciun comentariu: